Vol.
1
 
Nieuwsbrief
9 januari/2019
Stichting Niños Emanuel
Er wordt in de kinderen een grote verandering teweeg gebracht!

Kerst

Op 22 december hebben we in La Breña kerst gevierd. Ook dit jaar hebben we de gezinnen weer een kerstpakket gegeven. Het was een mooie middag met zingen Bijbelverhaal etc. De ouders zijn erg dankbaar voor het kerstpakket en alle hulp die ze krijgen. De kinderen hadden diezelfde dag op school speelgoed gekregen. Ook de medewerkers van Peru hebben een kerstpakket gekregen.

 

Sofia

Sofia heeft een nieuwe bril gekregen.

 

Weg en erbij

5 jongeren zijn weg bij de gaarkeuken, ze zijn klaar met de middelbare school. Ze mogen nog steeds langskomen en hulp vragen als ze die nodig hebben. Ook mogen ze gebruik maken van het internet (als het functioneert ) en ze ook dat nodig hebben. Een jongetje (op de foto) van 2 Antoni is erbij gekomen.

 

 
Pyscholoog

Om de een of andere rede heeft de psycholoog die 2 kinderen behandelde van Niños Emanuel niets meer van zich laten horen. Flor heeft een paar keer geprobeerd om contact met haar te krijgen maar dat is niet gelukt. We kijken nu naar een andere optie.

 
Cullpa
Midden februari of begin maart zullen we beginnen met een nieuwe gaarkeuken in Cullpa. Cullpa ligt in tegenovergestelde richting van Huancayo dan La Breña. Momenteel zijn er 30 kinderen. Flor zal nog huisbezoeken brengen bij al de kinderen thuis en hun situatie bekijken. We gaan uiteraard werken zoals ook in La Breña.
 
Perumiddag
Op zaterdag 16 maart zal er weer een Peru middag worden gehouden .
Slot
Groeten en Gods zegen,
David-Anita Cárdenas


© 2018 Stichting Niños Emanuel - www.ninosemanuel.org