Vol.
2
 
Nieuwsbrief
30 maart/2019
Stichting Niños Emanuel
Arme kinderen van Peru maken een grote verandering mee!

Perumiddag

We hebben op 16 maart de Perumiddag gehouden. Ondanks het feit dat we met weinig mensen waren was het een hele fijne middag. We hebben zoals altijd filmpjes foto’s en nieuwe info gedeeld.

 

Cullpa

Op 4 maart zouden we beginnen met de gaarkeuken in Cullpa. Alle spullen waren al overgebracht om te beginnen en tot onze spijt zegde ook de 2de persoon op die als kok zou werken, dit was op 3 maart dus een dag van te voren. Hierop hebben we besloten om niet verder te gaan met de gaarkeuken daar. Op de 2e vergaderingen voor de ouders hebben bijna alle ouders laten afweten. Ze willen de hulp wel maar helaas wilden ze er zelf niets voor doen.

 

Schoolpakketten en schoenen

De scholen zijn weer begonnen in Peru dus hebben de kinderen weer hun schoolpakketten gekregen. Ook dit jaar konden we de kinderen weer schoenen geven. Het is zo fijn om de kinderen extra spullen te kunnen geven met jullie hulp, spullen die ze echt nodig hebben.

 

Nieuw gezin

Vanaf komende week hebben we er weer een nieuw gezin bij. Een vader die ziek is met 3 kinderen van 11, 9 en 7 jaar. De moeder heeft hun verlaten en de kinderen leven nu met hun oma en vader in la Breña.

 

Elmer
Met Elmer de vader die van het dak gevallen is, gaat het na een jaar medicijnen nemen gelukkig beter. Hij moet natuurlijk wel nog voorzichtig zijn maar kan zijn nek nu draaien, het gaat de goede kant op.
Slot
Wij danken jullie allen voor jullie trouwe hulp, financieel en voor jullie gebeden!
Groeten en Gods zegen,
David-Anita Cárdenas


© 2019 Stichting Niños Emanuel - www.ninosemanuel.org