Vol.
3
 
Nieuwsbrief
27 april/2019
Stichting Niños Emanuel
Arme kinderen van Peru maken een grote verandering mee!
 
Elmer junior

Elmer junior gaat vanaf mei beginnen met een beroepsopleiding. Hij gaat een verkorte versie doen van de opleiding in de voedingsindustrie voor 1 jaar. Omdat hij uit een arm gezin komt krijgt hij steun van de overheid, hij hoeft de opleiding niet te betalen. Wel moet hij wekelijks een vast bedrag betalen voor de kosten van de producten die hij gebruikt, het inschrijfgeld en vervoer. Die laatste kosten zullen betaald worden door Niños Emanuel. Elmer is erg enthousiast en wil graag als hij klaar is een bakkerij beginnen.

 

Antoni

Antoni is een jongetje van 2 jaar. Vorig jaar is er een deur op hem gevallen waardoor zijn dijbeen brak. Ze hebben hem naar het ziekenhuis gebracht, daar heeft hij een tijdje gelegen en hadden ze hem gips gezet. Door dat gips heeft hij een wond gekregen op zijn rug en die heeft lange tijd nodig gehad om te helen. Toen ze het gips eraf haalden bleek dat het dijkbeen niet goed aan elkaar gegroeid was waardoor hij nu mank loopt. Eigenlijk zou hij terug moeten naar het ziekenhuis voor een nieuwe operatie maar Antoni is getraumatiseerd door deze hele situatie. Wat is nu wijsheid, we willen graag helpen maar de vraag is hoe. Bidt a.u.b. voor deze situatie.

 

Nieuw gezin

We hebben er weer een nieuw gezin bij. Het zijn 2 kinderen van 4 en 8 jaar. De kinderen zitten sinds vorig jaar op school in La Breña maar wonen in een dorpje iets verder weg. Het gezin heeft maar een klein inkomen dus zullen deze kinderen deel gaan uitmaken van Niños Emanuel.

 

Reis Peru

David zal in okt/nov weer naar Peru gaan. Nu voor een maand.

 

Slot
Fijn dat we deze informatie met jullie kunnen delen. Blijf a.u.b. bidden voor het werk van Niños Emanuel.
Groeten en Gods zegen,
David-Anita Cárdenas


© 2019 Stichting Niños Emanuel - www.ninosemanuel.org