Vol.
12
Nieuwsbrief
8 december/2018
Stichting Niños Emanuel
Er wordt in de kinderen een grote verandering teweeg gebracht!
Terug

We zijn alweer bijna een week terug in Nederland. Je stapt bij aankomst weer een hele andere wereld binnen. Het afscheid viel ons zwaar, mede omdat er zoveel werk te doen is. Niet alleen in de gaarkeuken maar ook in de kerk van Huancayo. Er is een tekort aan medewerkers in de kerk.

 

La Breña

Een meisje kwam tot 3 keer toe vragen of we niet meer terug kwamen. De laatste keer zei ze komen jullie morgen dan niet meer. Ze was heel verdrietig en dat blijft me (Anita) nu steeds in mijn hoofd zitten. De laatste dagen dat we in La Breña waren hebben we wel nog een paar goede gesprekken gehad met ouders. Fijn dat we hebben kunnen helpen!

 

Internet

We hadden nog internet geregeld via een jongen van het dorp. Helaas vertelde Braulio ons gisteren dat het niet werkt. Het bereik is te zwak. We zullen nu verder moeten zoeken naar een oplossing.

 

Aanvraag nieuwe gaarkeuken

Helemaal aan de andere kant van Huancayo ligt een dorpje met de naam Cullpa. Daar is een school waar ook veel arme kinderen wonen. De directeur heeft ons gevraagd of we daar ook een gaarkeuken kunnen openen, Op dit moment hebben ze ongeveer 30 kinderen.

 

Psychologische hulp
Ook met Anali hebben we een paar goede gesprekken gehad, en ook samen met haar moeder. Ze krijgt op dit moment psychologische hulp. Een jongen van 11 met een moeilijke achtergrond zal ook psychologische hulp krijgen. Zijn moeder had ons dat gevraagd er was al bepaald dat hij die hulp nodig had maar ze kon het zelf niet betalen.
Slot
Groeten en Gods zegen,
David-Anita Cárdenas


© 2018 Stichting Niños Emanuel - www.ninosemanuel.org