Hoop voor kinderen in nood!

Stichting Niños Emanuel

Nieuwsbrief

Afgelopen week telefonisch werkoverleg gehad met Flor. Aangezien het erg koud is in deze tijd van het jaar en er kinderen zijn die geen sokken (aan) hebben, krijgen alle kinderen 3 paar kousen.

Sokken                                

Vol 6, 7 juli 2018

 

De kinderen van groep 7/8 en van de middelbare school krijgen soms huiswerk die ze met behulp van internet moeten maken. Hiervoor moeten ze naar een ander dorp omdat er in La Brena maar een winkel is die een computer heeft. Daarom hebben we besloten om voor de kinderen 2 laptops aan te schaffen en internet aan te laten sluiten. Heeft iemand van jullie misschien een laptop die we hiervoor zouden kunnen gebruiken? David kan die dan meenemen bij zijn volgende reis.

Internet

- Sokken

- Internet

- Mandarijntje

- Elmer

- Gebed

 

Tekstvak: Nieuwsbrief - Spotlight

Blijf met ons bidden voor Niños Emanuel.

Groeten en Gods zegen.

© 2018 Stichting Niños Emanuel
    
e-mail www.ninosemanuel.org

In de maand juli en een deel van augustus wordt er in het centrum van Peru het feest van Santiago gevierd. Het is een oude gewoonte om te vieren dat de grond vruchtbaar is en ook de dieren. Dit gebeurt om de apostel Jacobus (Santiago) te eren en te danken. Ze geloven dat Santiago overvloed en vruchtbaarheid geeft. Flor heeft gebed gevraagd om bescherming van de gaarkeuken omdat er in die tijd heel veel ingebroken wordt. Er wordt namelijk op dat feest erg veel gedronken.

Elmer met de medicijnen.

Gebed

Een lekker mandarijntje na het eten.