Hoop voor kinderen in nood!

Stichting Niños Emanuel

Nieuwsbrief

De kinderen hebben hun sokken gekregen, 2 paar. Ze hebben namelijk bij nader inzien ook weer nieuwe schoenen nodig. De schoenen zullen we net als vorige keer weer geven met kerst.

Sokken                                

Vol 7, 30 aug 2018

 

Goed nieuws, we hebben al een laptop gekregen! Dus nog eentje. We zullen met Flor regelen dat het internet er zal zijn als we in november naar La Breña gaan, dan kunnen ze er meteen gebruik van maken.

Internet

- Sokken

- Internet

- Het meisje

- Michael

- Reis

 

Tekstvak: Nieuwsbrief - Spotlight

Blijf met ons bidden voor Niños Emanuel.

Groeten en Gods zegen,

David-Anita Cárdenas

© 2018 Stichting Niños Emanuel
    
e-mail www.ninosemanuel.org

In de maand november zullen David en ik (Anita) als alles goed gaat voor een maand naar Peru gaan. Aangezien David nu afgestudeerd is, is er voor ons een nieuwe situatie ontstaan. Graag zouden we door gaan zoals afgelopen jaren dat David 2 keer per jaar 2 maanden zou kunnen gaan of nog beter dat we samen zouden kunnen gaan.
We weten niet wat voor ons ligt, bid ook voor ons dat God ons wijsheid geeft en we goede beslissingen nemen.

Zoals wij jullie vorige keer al schreven, gaat Michel niet meer naar de gaarkeuken. Zijn moeder wil hem naar een soort tehuis brengen omdat hij naar niemand luistert. Blijf ook voor hem bidden.

Reis

Het meisje dat vorig jaar weggelopen was, is vorige maand weer weggelopen. Haar moeder heeft de politie ingeschakeld om haar te vinden. Uiteindelijk is ze gevonden bij een tante ver weg van huis. Ze is weggelopen o.a. omdat ze slaag kreeg van haar oudere broer. Zelfs is de moeder geslagen door haar zoon.
Bid voor dit gezin.