Hoop voor kinderen in nood!

Stichting Niños Emanuel

Nieuwsbrief

Wilt u bidden voor Darlin, ze is een meisje van 5 jaar en heeft een hazenlip. Donderdag 20 sept zal ze voor de 3 de keer hieraan geopereerd worden.

Darlin

Vol 8, 18 sep 2018

 

We hebben nu 2 laptops! Hopelijk kunnen de kinderen per november er gebruik van kunnen maken. Blijkt dat het niet zo eenvoudig is om een internet verbinding te krijgen in La Breña, maar we doen er alles aan om het op tijd in orde te hebben.

Internet

- Darlin

- Internet

- Het meisje

- Michael

- De bibliotheek

- Bidden

 

 

Tekstvak: Nieuwsbrief - Spotlight

Blijf met ons bidden voor Niños Emanuel.

Groeten en Gods zegen,

David-Anita Cárdenas

© 2018 Stichting Niños Emanuel
    
e-mail www.ninosemanuel.org

Ondanks dat Michel niet meer naar de gaarkeuken komt hebben we aan zijn moeder gevraagd of ze het goed vindt om hem ook te laten behandelen bij de psycholoog. Deze week zal het eerste gesprek zijn. Blijf ook voor hem bidden.

De bibliotheek

Het meisje dat al 2 keer weggelopen is, is weer weg. We hebben een psycholoog ingeschakeld om met haar te praten. Ook haar oudere broer die haar vorige keer geslagen had, heeft ernstige psychische problemen. Hij heeft een tijd geleden geprobeerd om een einde te maken aan zijn leven.
Blijf bidden voor dit gezin.

Een moeder die 2 kinderen van 5 en 6 jaar in de gaarkeuken had, moest de kinderen van haar man bij de gaarkeuken weghalen. Ze is er erg verdrietig over. Bid ook voor dit gezin, dat de vader van de kinderen hen toestaat om naar de gaarkeuken te komen

Er zijn weer wat nieuwe boeken gekocht voor de bibliotheek. De kinderen maken er goed gebruik van. Voor de allerkleinste word voorgelezen in de gaarkeuken zelf.

Bidden