Hoop voor kinderen in nood!

Stichting Niños Emanuel

Nieuwsbrief

- Het gaat goed met Jair de jongen met de "vissenhuid". Zijn huid ziet er al beter uit met de behandeling die men ons heeft aangeraden. 

- Anali is een meisje van 10. Ze woont alleen met haar moeder en ging een beetje haar eigen weg. Ze is al eens naar familie gegaan zonder dat iemand wist waar ze was en kwam toen niet thuis. Het gaat de laatste tijd beter met haar.

Jair met zijn moeder

Dank voor:                                   

Vol 4, 09 mei 2018

 

- Het gaat niet goed met Michael.

Het jongetje waar we vorige keer over schreven. Hij is heel moeilijk, woont bij zijn moeder en dan weer bij zijn oma. Naar school gaat hij af en toe en ook is hij niet constant in de gaarkeuken. Verder heeft hij geen ID waardoor hij ook niet officieel ingeschreven staat op school en geen medische zorg van de staat krijgt. Zijn stiefvader is alcoholist en ook drinkt zijn moeder vaak. Hij en zijn kleinere zusje zijn vaak op zichzelf aangewezen en ze staan soms letterlijk en figuurlijk gewoon op straat.

Michael

- De thuissituatie van Jair is moeilijk, ze wonen in een huis dat op instorten staat. Ze zouden van zijn opa een terrein krijgen waar ze op zouden kunnen bouwen. Bid dat de opa zijn woord houdt, dat ze de mogelijkheid krijgen om te kunnen bouwen en dat de papieren dan ook op orde gemaakt worden van het terrein.

Bid voor:

- Dank voor

- Bid voor

Tekstvak: Nieuwsbrief - Spotlight

We vinden het fijn dat we samen met jullie kunnen danken en strijden voor bovengenoemde punten. Het is zo goed om te weten dat als we samen bidden we sterk zijn! We bidden jullie Gods zegen toe!

Groet,

David-Anita Cárdenas

© 2018 Stichting Niños Emanuel
    
e-mail www.ninosemanuel.org

- De andere Michael, het jongetje waarvan de moeder overleed net na zijn geboorte, woont nog steeds bij zijn tante. Dit is al een getouwtrek van jaren. Zijn vader wil hem heel graag terug, maar de tante wil hem niet afgeven. Wij hebben met zijn tante afgelopen november afgesproken dat ze hem terug aan zijn vader zou geven maar dat heeft ze niet gedaan. Michael lijdt erg onder deze vreselijke situatie.

- Blijf ook bidden voor Anali en haar moeder.